B2B bij Panache

Panache gelooft in de magie van een perfect geblende cocktail. Dat vergt natuurlijk enig vakmanschap, dus daarom doen wij het werk voor u! Geen gedoe met verse ingrediënten of nodige vaardigheden. Het is onze missie om snel en eenvoudig heerlijke cocktails aan te bieden in een vacuümverpakking!


De Panache cocktails, mocktails en iced-tea’s worden op artisanale wijze bereid met een ultieme premium smaakbeleving tot gevolg. Met onze doelbewuste keuze voor kwaliteitsvolle ingrediënten die leiden tot uitzonderlijke smaakpaletten, willen we mensen inspireren. Enkel zo kunnen we stiekem bijdragen aan onvergetelijke momenten!


Wij zorgen voor ready-made cocktails zodat u enkel hoeft af te werken met ijs en de Panache garneringen. Grote dorst? Wij zijn gespecialiseerd in grote aantallen! Of heb je cadeaustress en ben je nog op zoek naar het perfecte eindejaarsgeschenk? Panache voorziet apéroboxen op maat van jouw zatte nonkel of hardhorende grootmoeder.

Waarom Panache?

Premium kwaliteit

Dankzij de unieke samenstellingen, ambachtelijke recepten en een authentiek productie- proces meet Panache zich met de meest exclusieve cocktailbars ter wereld. Wij creëren een uitzonderlijke kwaliteit die menig smaakpalet verrast. Ons bewijs: proef en ervaar een unieke harmonie van fluweelzachte smaken.

Meerwaarde voor jouw bedrijf

Onze Panache dranken garanderen een meerwaarde in uw assortiment. De unieke en artisanale smaken zijn een eenvoudige manier om u verder te onderscheiden van de markt.

Verhoog uw omzet

Met Panache is cocktail voorkennis niet vereist. Je hoeft geen dure ingrediënten aan te kopen of te stockeren en je verliest geen kostbare tijd met voorbereidingen. Panache zorgt direct voor een positieve impact op uw omzetsnelheid. Neem contact met ons op voor een offerte of bezoek onze website voor meer informatie.

Not convinced yet?

Laat je gegevens achter indien je graag wat meer informatie krijgt over onze producten of contacteer ons voor een tasting.

  • Altijd op de hoogte zijn?

  • Abonneer op onze nieuwsbrief
    voor nieuws, events en exclusieve kortingen!
  • Muntstraat 12, 2000 Antwerpen